Végegyháza fő utcáján jó adottságokkal rendelkező ház eladó!

5137 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Végegyháza fő utcáján jó adottságokkal rendelkező, felújítást igénylő vegyes falazatú parasztház eladó!

Az ingatlan egy 1748 m2-es területen fekszik, mely jelenleg belső kerítéssel 3 részre van osztva: az első részben található az ingatlan kis kerttel, a második részben a melléképületek és a gazdasági épületek (nyári konyha, tároló, ól, füstölő, góré,fészer), a harmadik részen pedig egy jelenleg kihasználatlan füves terület fekszik.

Az ingatlan nettó alapterülete 80 m2, mely magában foglal 3 szobát, egy fürdőszobát és egy kamrát. A helyiségeket világos közlekedőn keresztül lehet megközelíteni. Az ingatlanhoz egy külön bejárattal ellátott, korábban nyári konyhaként használt helyiség is tartozik. Az ingatlanban a közművek (víz,gáz,villany,csatornázás) bevezetésre kerültek.
A fűtést gázkonvektorokkal biztosított, mellyel a legtöbb helyiség rendelkezik. Két szobában hajópadló burkolat található, a többi helyiségben beton burkolattal találkozhatunk.

Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, így egy kis kreativitással és némi tervezéssel tökéletes otthon válhat belőle.

Amennyiben a képek és a rendelkezésre álló információk alapján felkeltette érdeklődését az ingatlan, és szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal!

Kuk Diána
+36 30 456 8626

Kuk Diána

Kuk Diána

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 456 8626
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban