Vállalkozna vagy nagy házat keres? – Megtalálta!

1480 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Jó helyen lévő, nagyobb házat szeretne? Fantáziája szerint átalakítaná?
Akkor Önnek szól, ez a most megvételre kínált bári ingatlan!

Az ingatlan önkormányzati tulajdonban van, központi konyha besorolással rendelkezik. Jelenleg nincs használatban, de kisebb belső felújítás után üzembe állítható. Az épület 137 m2-es, az utcafronti része 14,3 m, 2 db műanyagra cserélt, két szárnyú ablakkal. Az épület állapota átlagos, a korábbi működésből adódóan történtek karbantartások és állagmegóvási munkák.
Nagyobb felújítás keretében kicserélték a külső nyílászárókat, a csatornát cserélték, illetve új tető került az épületre. Ipari áram is rendelkezésre áll.

Az épület sok helyiséggel rendelkezik, a főző konyhától kezdődően a tároló-feldolgozó helyiségeken, mosdókon keresztül az étkező részig bezárólag. Elrendezésükhöz kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

A ház az 56-os út mellett helyezkedik el egy 150 m2-es parkolóval, ami az épület mellett található.

Ajánlom hasonló tevékenységre, de kiválóan hasznosítható többféle vállalkozási célra, illetve nagy házra vágyóknak is tökéletes lehet (a lakóházzá minősítés megoldható).

Várom hívását és egyeztetünk egy időpontot! Keressen bátran elérhetőségeimen, akár hétvégén is!

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.