Kétszintes sorház eladó a Németvároson.

3129 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros Németváros részén csendes és rendezett utcában lévő, 2006-ban téglából épült, jó állapotú sorházat, közepes méretű előkerttel.

A földszinten a korszerű bejárati ajtón át az előszobán keresztül jutunk el az egyterű nappaliba és konyhába, ahol beépített szekrények, gáztűzhely és elektromos sütő található.

A nappalit laminált parketta borítja, onnan üvegajtó vezet a burkolt és fedett teraszra.

A lépcsőfeljárótól balra található egy zuhanykabinos fürdőszoba WC-vel.

Az ingatlan fűtéséről kombi gázkazán gondoskodik, azonban egy hangulatos kandallóval is lehet fűteni.

A bejárat mellett közvetlen egy garázs is megtalálható, ahová a közlekedés kényelmét egy elektromosan működtethető kapu segíti.

Az emeleten a közlekedőből 3 közel egyforma szobába jutunk, melyek közül a középsőben klíma berendezés kapott helyet, továbbá a felső szinten is megtalálható fürdőszoba és WC.

Az ingatlan biztonságáról kiépített riasztórendszer gondoskodik, a pihenést és szórakozást az előkertben lévő szalonnasütő és grillezési lehetőség szolgáltatja.

A közelben buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelők, Tesco, Interspar.
A belváros központja akár a hangulatos Élővízcsatorna-partján pár perces sétával is megközelíthető.

A ház területe: 103 m2.
A telek területe: 247 m2.

Amennyiben ez a hibátlan elosztású, nagyon jó állapotban lévő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a 06-70/3335199 telefonszámon, a hét bármely napján.

Huszti Zoltán

Huszti Zoltán

Kapcsolattartó
Gyula
+36 (70) 333 5199
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.