Ici-pici házikó Szegváron keresi új szorgalmas tulajdonosát!

4972 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálom Szegvár belterületén a központ közelében a 550 m2-es telken, az 1960-as években épített 52 m2-es sarkon lévő lakóépületét. Az udvar közel 500 m2 területe alkalmas terasz, grillező, garázsok kialakítására is!

Külső falai vályogból épültek. A tetőszerkezet fából készült, hullám palával fedett, az ablakok fából készültek. A padozat betonozott, nincs burkolva. Az épület három közepes méretű helyiséget és egy kamrát tartalmaz.
Fűtése fatüzelésű kályhával biztosítható. Az épület szerkezete is felújítandó állapotban van teljes mértékben, repedés, födém süllyedés is tapasztalható.
Kisebb-nagyobb beruházásokkal újból lakhatóvá tehető az ingatlan, amely az utóbbi időben inkább tárolásra volt használva.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ici-pici házikó, és szeretné akár egy hétvégi házzá alakítani, akár befektetési célra keressen bátran!

Vajda Hajnalka

Vajda Hajnalka

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 581 8205
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.