Ha nyugalomra vágyik

1579 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Újszegeden a Fő fasor végén, külterületen, Cserőkénél a betonúttól kb. 800 m földúton megközelíthető bruttó 127 m2-es tetőtér beépítéses ház 2187m2-es bekerített területtel eladó. Nettó: földszint 38,58 m2, garázs 19,7 m2, tetőtér 56,12 m2. A terület besorolása szántó, így a Földtörvény hatálya alá esik. A lakóépület garázzsal 1994-ben épült, gáz, vezetékes víz be van kötve, zárt szennyvízaknával.
Villany jelenleg nincs, mivel messzebb van az első bekötési lehetőség. Emiatt az épület felépítését követően nem kapott használatbavételi engedélyt. Az épületen azóta csak minimális karbantartást végeztek, ezért jelenlegi állapota felújítandó. A terasz alja teljesen újraépítendő. A földszinten található konyha spájzzal, külön WC, külön ülőkádas fürdőszoba és nappali. Az emeleten 2 szoba, és fürdőszoba műmárvány káddal, kiépítve a WC és mosdó helye. A kertben több fa (cseresznye, meggy, alma, körte, barack, szilva, fenyő, tulipánfa), málna bokrok és egyik oldalon tuják, tiszafák vannak telepítve. Kettő fúrt kút biztosítja az öntözést.
Befektetésnek Szeged-Újszeged közelsége miatt is alkalmas. Szeged belvárosi lakás csere értékegyeztetéssel lehetséges.

Szabó Imre

Szabó Imre

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (20) 269 7112
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.